Search Results - Searched for: If i transfer over to K2

26 Sep 2014 20:08
Tero Kankaanperä

FPSS messes up the assets table! 2 months 3 weeks ago

The reason they get parent_id zero is that the asset of the category is not saved correctly. That's why i asked you to edit the category and save it.
The asset category has now been opened and saved.
When slides are saved their asset entries should get as parent the asset id of the category. If that's zero then you have a problem.
I know.
The category's asset entry now should have as parent the id of the component entry. Once again if this is zero there is a problem.
This has been the case the...
30 Aug 2014 01:02
kelvin
Individual IT wrote:
Hi kelvin.
Did you select the option to overwrite items. If you did so then maybe some items are overwritten.

The export of images only exports the path. you have to transfer the images yourself to the new server and give its path in the CSV file.
the "path to an image" can be the path to an existing file on your server, starting from the joomla-root e.g. images/stories/pastarchives.jpg

Please check also the documentation:...
29 Aug 2014 09:15
Individual IT
Hi kelvin.
Did you select the option to overwrite items. If you did so then maybe some items are overwritten.

The export of images only exports the path. you have to transfer the images yourself to the new server and give its path in the CSV file.
the "path to an image" can be the path to an existing file on your server, starting from the joomla-root e.g. images/stories/pastarchives.jpg

Please check also the documentation:...
26 Aug 2014 11:51
James
Hi All,

My configuration is: Joomla 2.5.20, PHP 5.3.28 and Virtuemart 2.6.6 (SEF = Off)

The Live Site URL for this issue is: www.ballitowebsitedesign.co.za

The problem.

Background: I recently completed Website for a client only to find, at the last minute, that the User Registration Form is broken and therefore so is the shop and Website.
Now I had already added all the VM content (products & categories) and K2 Items but now have to start again.

I have managed to reinstall a fresh...
01 Jul 2014 12:48
Krikor

Re: K2 pagination issue 5 months 2 weeks ago

For some reason the template is using a different override for the pagination.

You could merge your styling. eg. The values for uk-pagination should be transfered to .k2Pagination ul but if I we were you, I would ask the template developer how to use the same pagination throughout the site.

Finally, it's a great initiative, I wish you all the best in your cause :)
05 Jun 2014 13:20
Lefteris

Re: Missing images in K2 items 6 months 1 week ago

Hi. You need to check two things:

1. Are the images displayed when you edit an item in administration? If not this means that either the ids of the items have changed ( they should be the same in two servers ) or that some of the files under media/k2/ directory have not transferred.

2. If you do see the images in administration but you do not see them in the front-end then you might need to check the category settings. If the category settings are correct then you should take a look at any...
31 Mar 2014 00:50
Adam
Please help!

I'm in the middle of a (slow, painful) upgrade from Joomla 1.5 to 3.2. The problem I have is that the K2 access level and parameters are not recognised even though they are transferred 100% intact to the DB. It wouldn't be much of an issue if it wasn't for the Metadata information, which is different for each item (the other parameters can be fixed easily enough by inheritance).

I really need to find a solution in order to avoid having to update over 1000 separate...
06 Feb 2014 13:05
Andreas A

Re: Image cache questions 10 months 1 week ago

Καλησπέρα Γιώτα,

My problem is not rebuilding the image cache. I had no problem transferring my old items, with all the pictures to the new one. I just think that the way the component manages the pictures is far from optimal for big sites. I have a relatively big sports portal. We often use the same images for a lot of articles. That means that the same files are generated again and again, just taking space for no reason. I have about 2000 original images which hardly use 150MB...
Displaying 1 - 8 out of 8 results.
  • Total Messages: 135241 | Total Subjects: 36875
  • Total Sections: 4 | Total Categories: 26
  • Today Open: 4 | Yesterday Open: 11
  • Today Total Answer: 30 | Yesterday Total Answer: 32
Powered by Kunena Forum