Keyword

AllVideos - YouTube video not displaying

More
2 months 3 weeks ago #170774 by erbi
erbi replied the topic: AllVideos - YouTube video not displaying
Hello!
In frontend display first frame of video. If click to play not playing and display message: This video noth be played on third device. You must se it in youtube".
Some videos play, some not.
No, not embleding in module. Simply in content

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
2 months 3 weeks ago #170778 by Fotis
Fotis replied the topic: AllVideos - YouTube video not displaying
The message indicates that the videos with problems have permissions that do not allow embedding in the third-party sites. You can't do anything about this as it's entirely controlled in YouTube. If you check directly in YouTube, you probably won't see any links to embed these videos in your site (since they are locked from embedding elsewhere).

In other words, it's not an AllVideos issue. It's a permissions issue related to specific YouTube videos you tested.


If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 3 weeks ago #170782 by erbi
erbi replied the topic: AllVideos - YouTube video not displaying
OK, thank you

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
2 months 2 weeks ago #170801 by Fotis
Fotis replied the topic: AllVideos - YouTube video not displaying
You're welcome.


If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum