Keyword

Cannot get AllVideos to work

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
7 months 6 days ago #170556 by Fotis
Fotis replied the topic: Cannot get AllVideos to work
Great :)

If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Boy Herre
  • Boy Herre's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
7 months 6 days ago - 7 months 6 days ago #170563 by Boy Herre
Boy Herre replied the topic: Cannot get AllVideos to work
Yes, you're right! Great! And great support,too. Thanks again.
Allow one hint: In the documentary, describing the syntax like {mov}filename{/mov}, it should be mentioned: use filename without any extension; because many users like myself would anticipate the file extension like .mov to be part of the filename… In this way you could avoid further misunderstandings like mine – like in this case.
Merry Christmas – and best regards, Boy
Last edit: 7 months 6 days ago by Boy Herre. Reason: correction/proof-read

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
7 months 6 days ago #170565 by Fotis
Fotis replied the topic: Cannot get AllVideos to work
I hoped that by saying filename and not just file or anything else, it would be sufficient. But I'll make an update. You're right.

If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
7 months 6 days ago #170566 by Fotis
Fotis replied the topic: Cannot get AllVideos to work
My guess is that you looked at the product descriptions, not the actual documentation here: www.joomlaworks.net/support/docs/allvideos

If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Boy Herre
  • Boy Herre's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
6 months 3 weeks ago #170669 by Boy Herre
Boy Herre replied the topic: Cannot get AllVideos to work
Hi Fotis, no I did read the documentation allright, but nevermind, this was a simple misunderstanding.
But now I have to realize that suddenly AllVideos again won't work with this line:
{mp4]Anfuehren_Bande_13{/mp4} on the page kreinbergsattel.com . The player tries to start allright -- but the video does not show? Strange enough: Last time we mailed it had worked (!).
So what might be wrong this time?
Best regards, Boy

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
6 months 3 weeks ago #170688 by Fotis
Fotis replied the topic: Cannot get AllVideos to work
Works for me on Chrome: jmp.sh/fceGJX3

If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Boy Herre
  • Boy Herre's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
6 months 3 weeks ago #170690 by Boy Herre
Boy Herre replied the topic: Cannot get AllVideos to work
Yep, now it works here in Firefox64 as well; no idea what was wrong in the first place.
Thanks again! Merry Christmas!
Best regards, Boy

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
6 months 1 week ago #170736 by Fotis
Fotis replied the topic: Cannot get AllVideos to work
Glad it's now resolved.

If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Boy Herre
  • Boy Herre's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
6 months 1 week ago #170772 by Boy Herre
Boy Herre replied the topic: Cannot get AllVideos to work
Happy New Year!
Have a great 2019!
Best regards, Boy

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum