Keyword
Please note that official support for commercial extensions & templates is provided in the Subscriber Help Desk.
Support requests should ONLY be directed there and require an active subscription plan.
This forum board is to be used for archive purposes and knowledge exchange ONLY.

Quickstart Package Problems

More
5 years 2 months ago - 5 years 2 months ago #139121 by Chris
Chris created the topic: Quickstart Package Problems
This is my first time using a template from nuevvo, but I have done many joomla and template installs in the past. When I upload and install the Anagram Quickstart package, instead of seeing the demo site installed, all there is is the textual elements of the site on a tan background. There is also no access to the Joomla backend of the site. (See attached screenshot) I have gone through the install instructions step-by-step and created new databases each time, but the result is always the same.

I have also gone and tried to install the package manually via the process described in the documentation. This method provides a different error: "Application Instantiation Error:." This error normally indicates that the database name, host name or username is incorrect, but I have gone through and checked and re-checked and all of the info is correct.

This whole process has become extremely frustrating and I'm sure there is something I'm overlooking! Please HELP!!!

Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum