Keyword
Please note that official support for commercial extensions & templates is provided in the Subscriber Help Desk.
Support requests should ONLY be directed there and require an active subscription plan.
This forum board is to be used for archive purposes and knowledge exchange ONLY.

I broke my site or some of it!

  • Anne Marie Rasmussen
  • Anne Marie Rasmussen's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Member
More
5 years 5 months ago #138530 by Anne Marie Rasmussen
Anne Marie Rasmussen replied the topic: I broke my site or some of it!
Hi, I have sent them just now. I have tried the live site url with and without the site address but with no luck, however I could be inputting the link wrong (without the www)?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 5 months ago #138531 by Krikor Boghossian
Krikor Boghossian replied the topic: I broke my site or some of it!
Hello Anne Marie,

Please verify that the issue is solved.

IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

---
JoomlaWorks
www.joomlaworks.net/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Anne Marie Rasmussen
  • Anne Marie Rasmussen's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Member
More
5 years 5 months ago #138532 by Anne Marie Rasmussen
Anne Marie Rasmussen replied the topic: I broke my site or some of it!
Hi Krikor, You're my hero! :) Yes it's working now! Can you let me know what I was doing wrong in case I have this problem again in the future.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 5 months ago #138533 by Krikor Boghossian
Krikor Boghossian replied the topic: I broke my site or some of it!
Nothing really,
Cleaned and purged cache and updated the template.

IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

---
JoomlaWorks
www.joomlaworks.net/

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum