Keyword

K2 artikıl içindeki extra field alanını değiştirme

  • EfdaL Alper
  • EfdaL Alper's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
11 years 6 months ago #104225 by EfdaL Alper
Merhabalar öncelikle k2 nin Türkçe destek forumunun açılması gerçekten çok güzel bir şey buna öncülük eden arkdaşıma tesekkur ederim.Benim küçük bir sorum var diyelim ki k2 de güzel bir emlak sitesi yapalım dedik bunun için extra fields harika bir şey lakin extra field sekmesiyle gelen additional info sayfanın alt kısmın yer almakta ben istiyorum ki ilanın resimlerinin yanında yer alsın bir nevi sahibinden deki gibi yada resimler üstte acıklamının oldugu kısmı ortadan 2 ye ayırayım solda acıklama sagda fields olsun bunu nasıl yaparım ?Teşekkür ederim.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #104226 by daw

EfdaL Alper wrote: Merhabalar öncelikle k2 nin Türkçe destek forumunun açılması gerçekten çok güzel bir şey buna öncülük eden arkdaşıma tesekkur ederim.Benim küçük bir sorum var diyelim ki k2 de güzel bir emlak sitesi yapalım dedik bunun için extra fields harika bir şey lakin extra field sekmesiyle gelen additional info sayfanın alt kısmın yer almakta ben istiyorum ki ilanın resimlerinin yanında yer alsın bir nevi sahibinden deki gibi yada resimler üstte acıklamının oldugu kısmı ortadan 2 ye ayırayım solda acıklama sagda fields olsun bunu nasıl yaparım ?Teşekkür ederim.


Aynen kardeşim..Bence k2 içerisinde bir template position şekinde bir seçenek oluşturulsa (aynı joomla temamızın modüllerini yerlerştirdiğimiz gibi) ve buralara hangi pluini yerleştirmek isiyorsan o doğrultuda yerleştirmeyi biz yapsak gerçekten etkileyici bir eklenti olurudu.. Bu söylediklerine katılmakla birlikte bir de K2 de ekstra alanlar bölmesinde birden fazla ekstra alan oluşturulabilmesi gerek bence. Yani extra fields one,extrafields two şeklinde isteğe bağlı çoğaltılına bilir ve aramave österim seçeneklerinde bunlardan birini veya birkaçını seçme olanağı sağlanabilir. Zaten oluşturulan ek alanlar için her guruba ayrı ayrı düzenleme istemesi biraz zahmetli ve can sıkıcı..Öğrneğin şehirler adlı bir eklenti alanını her urup için tek tek yapmak zorundasınız.

K2 gerçekten ileride giden bir bileşen ancakbiraz tasarım ve görselliğe hükmetme imkanı sağlarsa hiçbr yan modğle vayabileşene gerek duymadan tüm siteyi yönetmek mümkün..Birde kullanıcılara yöneticiymiş gibi belirli kontrol ve değişiklik yetkileri, fazladan özellik ekleyebilme gibişeyler olsa süperolurdu..Bazen çok şeymi siriyoruz diyedüşünüyorum..:D

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum