Keyword
Please note that official support for commercial extensions & templates is provided in the Subscriber Help Desk.
Support requests should ONLY be directed there and require an active subscription plan.
This forum board is to be used for archive purposes and knowledge exchange ONLY.

Content Highlights not working

More
5 years 1 month ago #139354 by Krikor Boghossian
Krikor Boghossian replied the topic: Content Highlights not working
Fransisco,

A new version has been released.
You can get the update package from here: nuevvo.com/downloads/commercial-templates/item/104-matchbox

or you can simply replace the /includes/elements/nuhighlights.php

IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

---
JoomlaWorks
www.joomlaworks.net/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 4 days ago #139355 by paolo
paolo replied the topic: Content Highlights not working
Hi, I had the same problem.
I dowloaded the new highlights and I simply repalce replace the "nuhighlights.php" but something has gone wrong: the site is not visible.
help me, please.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 4 days ago #139356 by Krikor Boghossian
Krikor Boghossian replied the topic: Content Highlights not working
Please enable error reporting and set it development, and send me a link to see the PHP error.

IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

---
JoomlaWorks
www.joomlaworks.net/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 4 days ago #139357 by paolo
paolo replied the topic: Content Highlights not working
I send you my admin access.
Thanks in advice

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 4 days ago #139358 by paolo
paolo replied the topic: Content Highlights not working
I enabled error reporting and I set it development but It's the same thing:
spaziomu.it/

Could you help me, please?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 4 days ago #139359 by Krikor Boghossian
Krikor Boghossian replied the topic: Content Highlights not working
Of course,

I answered at your email. I will need FTP in order to correct this.

IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

---
JoomlaWorks
www.joomlaworks.net/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 days ago #139360 by Krikor Boghossian
Krikor Boghossian replied the topic: Content Highlights not working
You accidentally moved Joomla!'s include folder outside your site's root folder.

I moved the folder back and your site is back online :)

IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

---
JoomlaWorks
www.joomlaworks.net/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 days ago #139361 by paolo
paolo replied the topic: Content Highlights not working
Krikor, thank you so much!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 days ago #139362 by Krikor Boghossian
Krikor Boghossian replied the topic: Content Highlights not working
You 're welcome Paolo :)

IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

---
JoomlaWorks
www.joomlaworks.net/

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum