Keyword
Please note that official support for commercial extensions & templates is provided in the Subscriber Help Desk.
Support requests should ONLY be directed there and require an active subscription plan.
This forum board is to be used for archive purposes and knowledge exchange ONLY.

Bug in tamplate 1.1.2 update

  • Dishon
  • Dishon's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
5 years 1 month ago #139409 by Dishon
Dishon created the topic: Bug in tamplate 1.1.2 update
After updating template to version 1.1.2 links on tags no longer works (404 Not found). Tested on fresh quickstart installation, Joomla updated to latest version 3.3.3 and K2 version 2.6.8.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #139410 by Krikor Boghossian
Krikor Boghossian replied the topic: Bug in tamplate 1.1.2 update
Hello Dishon,

Is there a link I can see to the issue?

IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

---
JoomlaWorks
www.joomlaworks.net/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Dishon
  • Dishon's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
5 years 1 month ago #139411 by Dishon
Dishon replied the topic: Bug in tamplate 1.1.2 update

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #139412 by Krikor Boghossian
Krikor Boghossian replied the topic: Bug in tamplate 1.1.2 update
Interesting..

Are you using any SEO/SEF extensions?
Any multilingual extensions?

It cannot determine if you are using SEF urls or not.
An easy solution would be to open all the php files located under the /html/com_k2/ folder and change the following block.
$char = (($conf->sef == 1) ? '?ref=blog' : '?ref=blog' );

to
$char = (($conf->sef == 1) ? '?ref=blog' : '?ref=blog' );

Depending on the view the code could be also:
$char = (($conf->sef == 1) ? '?ref=catalog' : '&ref=catalog' );

which would change to:
$char = (($conf->sef == 1) ? '?ref=catalog' : '?ref=catalog' );

The issue could derive from an SEO extension but if you do not want to troubleshoot it any further this solution will also work.

IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

---
JoomlaWorks
www.joomlaworks.net/

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum