Keyword

YouTube video not showing up on Mac

  • cgoodwin
  • cgoodwin's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
12 years 4 months ago #941 by cgoodwin
cgoodwin created the topic: YouTube video not showing up on Mac
Hi!

I recently installed the Allvideos plugin.  Everything went smoothly, and I'm very happy with it, except I just discovered that people are having trouble with it in Firefox on a Mac.  I tested it in various browsers on my PC and it was fine.  It works fine in Safari as well.  In Firefox, the audio plays, but they can't see the video (or it pops up for a second and then disappears).  When they click on the blank space where the video should be, it takes them to the YouTube site, just like it should. 

Shoot.  I just discovered that it's a template issue.  I'm using the new JS Education template from Joomla Shack.  Any ideas on how to fix this?

http://bands.unh.edu/ - the video is right on this main page.
Allvideos 2.4
Joomla 1.0.12
Firefox 1.5.0.11
Mac OS 10.4.9

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
12 years 4 months ago #942 by Fotis
Fotis replied the topic: Re: YouTube video not showing up on Mac
Probably some z-indexes being messed up, who knows!  :D

Obviously contacting JoomlaShack is the best thing to do.

If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum