Keyword

I updated plugin and now it doesn't work

  • Martin Converti
  • Martin Converti's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
2 years 5 months ago #174874 by Martin Converti
I updated plugin and now it doesn't work was created by Martin Converti
Hello! Update the plugin and now it doesn't work. When I want to put a YouTube video, it just shows me the code on the page like this: {youtube} Y5ZqrI0tJCw {/ youtube}

Sample page: www.coarg.org.ar/index.php/noticias/item/7797-el-deporte-argentino-homenajeo-a-prestigiosos-referentes-de-la-medicina

Prior to the update it worked correctly

Use joomla 3.9.15 + K2 2.10.2. + PHP 7.2.25

Any ideas?

Regards!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 5 months ago #174876 by JoomlaWorks
Replied by JoomlaWorks on topic I updated plugin and now it doesn't work
Is the plugin enabled?

Fotis / JoomlaWorks Support Team
---
Please search the forum before posting a new topic :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Martin Converti
  • Martin Converti's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
2 years 5 months ago #174877 by Martin Converti
Replied by Martin Converti on topic I updated plugin and now it doesn't work
Yes, of course. Attached screenshot...
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 5 months ago #174878 by JoomlaWorks
Replied by JoomlaWorks on topic I updated plugin and now it doesn't work
Another plugin may break AllVideos' parsing. Filter your "content" type plugins and make sure AllVideos is ordered first from the top.

Fotis / JoomlaWorks Support Team
---
Please search the forum before posting a new topic :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Martin Converti
  • Martin Converti's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
2 years 5 months ago #174879 by Martin Converti
Replied by Martin Converti on topic I updated plugin and now it doesn't work
I rearranged the pluings, deleted all the cache on the site and it's still the same...

attached screenshot
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 5 months ago #174881 by JoomlaWorks
Replied by JoomlaWorks on topic I updated plugin and now it doesn't work
Disable All Video Share and Simple Image Gallery.

Fotis / JoomlaWorks Support Team
---
Please search the forum before posting a new topic :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Martin Converti
  • Martin Converti's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
2 years 5 months ago #174884 by Martin Converti
Replied by Martin Converti on topic I updated plugin and now it doesn't work
I just did, and it's still the same. Attached image...
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Martin Converti
  • Martin Converti's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
2 years 5 months ago #174885 by Martin Converti
Replied by Martin Converti on topic I updated plugin and now it doesn't work
I did it! I uninstalled the plugin, reinstalled it and it started working.

Thanks for the support!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 5 months ago #174887 by JoomlaWorks
Replied by JoomlaWorks on topic I updated plugin and now it doesn't work
AllVideos? If so, the original update may had not gone through properly...

Fotis / JoomlaWorks Support Team
---
Please search the forum before posting a new topic :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum