Keyword

Installation of Allvideo Plugin V2.x for JCE 1.1.1

More
12 years 6 months ago #3162 by Roon
Roon created the topic: Installation of Allvideo Plugin V2.x for JCE 1.1.1
I am a beginner Joomla user. I have been hunting around for instructions on installing these two mambots. Joomla tells me that they are installed correctly but because I'm just learning Joomla I can not seem to connect the video player to a button. I am also having trouble connecting to my fireboard. I am quite sure this is an elementary Joomla skill I need to learn but I have no idea where to look. If anyone could point me to a tutorial I would appreciate it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 6 months ago #3163 by Roon
Roon replied the topic: Re: Installation of Allvideo Plugin V2.x for JCE 1.1.1
When I am trying to link this player I go into main menu , new, component and when I see the list of components I notice that the plugin_jw_allvideos is not on the list only Component - JCE Admin . When I select this and label my video button it only brings up a blank page. I managed to connect my Fireboard so I am getting better at this, but I am still doing something wrong.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 6 months ago #3164 by Roon
Roon replied the topic: Re: Installation of Allvideo Plugin V2.x for JCE 1.1.1
I tried to go into the JCE control panel and install it

there but I get an error message at the top after Joomla

announced that the plugin was successfully installed:

"Warning: file_get_contents

(/home/vegetar1/public_html/mambots/editors/jce/jscripts/ti

ny_mce/plugins/allvideos/allvideos.xml) [function.file-get

-contents]: failed to open stream: No such file or

directory in

/home/vegetar1/public_html/includes/domit/xml_domit_lite_pa

rser.php on line 1079"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Vid#o de Poche
  • Vid#o de Poche's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Hello Joomla People!
More
12 years 6 months ago #3165 by Vid#o de Poche
Vid#o de Poche replied the topic: Re: Installation of Allvideo Plugin V2.x for JCE 1.1.1
if I understand what you're talking about :
you need a AllVideo button for your JCE editor right ?

try to install my button pack mambot (for any) WYSIWYG Editor),
-> administrator/installers/mambots

http://www.anto.fr/vdp/component/option,com_docman/task,doc_details/gid,1/Itemid,74/lang,en/

then publish it -> administrator/mambots

configure it to select the buttons you need

and ... maybe it is what you want  8)

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum