Keyword

Failed installation for AllVideos

  • Sean Carney
  • Sean Carney's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Premium Member
More
2 weeks 6 days ago - 2 weeks 6 days ago #180497 by Sean Carney
Failed installation for AllVideos was created by Sean Carney
I just tried to install AllVideos and had a failure as well. I am upgrading a site that has used AllVideos for years.  The current site being updated uses the following Settings:

PHP 8.0.25
Joomla 4.2.4

Is this something that should be working?  My site has used AllVideos for a LOT of years but now it appears that I may be out of luck. Hopefully not. 

Thank you, Sean Carney
Last edit: 2 weeks 6 days ago by Sean Carney.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 weeks 6 days ago #180498 by JoomlaWorks
Replied by JoomlaWorks on topic Failed installation for AllVideos
What's the error exactly?

Fotis / JoomlaWorks Support Team
---
Please search the forum before posting a new topic :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Sean Carney
  • Sean Carney's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Premium Member
More
2 weeks 6 days ago #180503 by Sean Carney
Replied by Sean Carney on topic Failed installation for AllVideos
Well, I may have to eat my words. I just turned on maximum debugging so I could redo the install and then let you know the error messages. I then did the install again and it worked. Nice! I enabled the plugin and it is working throughout the site. So, all is well.

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum