Keyword

Item Layout - Menu for K2 Does not Work

  • Heather
  • Heather's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
More
10 years 9 months ago #70029 by Heather
Heather created the topic: Item Layout - Menu for K2 Does not Work
I installed the K2 with sample articles. I created the Default Home and the Category Layout without a hitch, but when I try to create an Item Layout, I get the following error:

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /hermes/bosweb/web153/b1531/ipw.ktplant/public_html/new/administrator/components/com_k2/helper/TableInterfaceHelper.php on line 14

Can anyone help?

Thank you!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Heather
  • Heather's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
More
10 years 9 months ago #70030 by Heather
Heather replied the topic: Item Layout - Menu for K2 Does not Work
Actually, I should clarify... Creating the menus on the backend work... On the frontend, I am getting errors on both that I created.

Default Home:
Parse error: syntax error, unexpected '=', expecting ')' in /hermes/bosweb/web153/b1531/ipw.ktplant/public_html/new/components/com_k2/models/default.php on line 109

Category Layout:
Parse error: syntax error, unexpected T_OBJECT_OPERATOR in /hermes/bosweb/web153/b1531/ipw.ktplant/public_html/new/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 214

Thanks again!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Markus
  • Markus's Avatar
  • Visitor
10 years 9 months ago #70031 by Markus
Markus replied the topic: Item Layout - Menu for K2 Does not Work
Hi,

u are using K2 V1,right? Use K2 V2 and u will see: No Error...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Heather
  • Heather's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
More
10 years 9 months ago #70032 by Heather
Heather replied the topic: Item Layout - Menu for K2 Does not Work
Interesting. So uninstalling K2 deletes all content?

I had chosen to use K2 v1 because it came with sample content. I had used it on another site to show my team how it looked without a problem, and wanted to use it to show this client essentially the same thing.

I tried installing K2 v2 over it, and no go. So, how do I keep content and move from v1 to v2?

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum