Keyword

Hyperlink won't work

More
1 week 5 days ago - 1 week 5 days ago #172370 by Tulin
Tulin created the topic: Hyperlink won't work
Hello everyone,

I have created a new page using K2 on Joomla called "Twin Range" on my company's website. Please see below...

www.gossoutdoor.co.uk/products/awning-systems/classic

However, when clicked on the link, it sends the user directly to the homepage instead of the actual page I have created.

1. I have updated Joomla.
2. I have made sure the page is published.

What could be the problem other than this?

Please help!

Thank you.
Attachments:
Last edit: 1 week 5 days ago by Tulin.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
1 week 5 days ago #172381 by Fotis
Fotis replied the topic: Hyperlink won't work
"Twin range" looks like a category. Are there any items in there (although it would just show up empty)? Have you checked permissions on the category and its items (if they exist)?

If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
1 week 5 days ago #172382 by Fotis
Fotis replied the topic: Hyperlink won't work
In any case, since you have other working K2 categories with their items, just compare your K2 categories.

If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: william white

Powered by Kunena Forum