Keyword

extra field not showing in new item

  • Makis Christopoulos
  • Makis Christopoulos's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
4 months 3 weeks ago #172435 by Makis Christopoulos
Makis Christopoulos created the topic: extra field not showing in new item
Hello
I have a problem with the extra field in new Item. I have normally built the extra field grup and extra field with link and I have assigned it to the category I want. In any case publishing a new term, the extra field does not appear. If I'm going to edit it, the extra field is ok, and once I resave it, and only then it displays the extra field in the new item!!.
Any Idea?

Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
4 months 3 weeks ago #172438 by Fotis
Fotis replied the topic: extra field not showing in new item
Does the extra field have a default value when not filled in?

If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Makis Christopoulos
  • Makis Christopoulos's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
4 months 3 weeks ago #172440 by Makis Christopoulos
Makis Christopoulos replied the topic: extra field not showing in new item
Hi Fotis
Yes it does!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Makis Christopoulos
  • Makis Christopoulos's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
4 months 3 weeks ago #172450 by Makis Christopoulos
Makis Christopoulos replied the topic: extra field not showing in new item
Any idea?
Any help?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
4 months 3 weeks ago #172458 by Fotis
Fotis replied the topic: extra field not showing in new item
If you remove the default value, do extra fields work as expected?

Have you modified the extra field loop output in any way on item.php?

If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Makis Christopoulos
  • Makis Christopoulos's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
4 months 2 weeks ago #172465 by Makis Christopoulos
Makis Christopoulos replied the topic: extra field not showing in new item

Fotis wrote: If you remove the default value, do extra fields work as expected?

Have you modified the extra field loop output in any way on item.php?


Hello Fotis,
No , if i remove the default value , and when i wantt to save a new item it appear the message "The following fields are required" (the default value)

No i haven't modified the extra field loop...!!

Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
4 months 2 weeks ago #172471 by Fotis
Fotis replied the topic: extra field not showing in new item
Then remove the "required" option in that extra field to check if things work as expected. There may be a JS issue here...

If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Makis Christopoulos
  • Makis Christopoulos's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
4 months 2 weeks ago - 4 months 2 weeks ago #172475 by Makis Christopoulos
Makis Christopoulos replied the topic: extra field not showing in new item
Hello,
even if i remove the "requierd " option , the extra field not work. I also try to remove completly the default value , but nothing change. The extra field not showing in item. Only if i edit the item and resave it , the extra field work!

Thanks
Last edit: 4 months 2 weeks ago by Makis Christopoulos. Reason: mistake!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
4 months 2 weeks ago #172479 by Fotis
Fotis replied the topic: extra field not showing in new item
JS in the backend may be broken in your site and this results in what you see. Since I can't replicate your issue in my test sites, as a last resort I recommend you install v2.10 (dev) from github.com/getk2/k2/archive/master.zip - it may fix any issues. If not, you'll have to check your browser's console for any errors when editing the item form and saving.

If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Makis Christopoulos
  • Makis Christopoulos's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
4 months 2 weeks ago #172482 by Makis Christopoulos
Makis Christopoulos replied the topic: extra field not showing in new item
Hello Fotis
I have install v2.10 , but nothing change.
Also i didn't see any erros in console when editing the item and saving.
Anyway ...thank you for your help!

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum