IMPORTANT MESSAGE REGARDING THE FORUM

As you may already know, the JoomlaWorks Forum is powered by Kunena (the only decent forum component for Joomla).

Unfortunately, the latest update for Kunena has seemingly broken all code snippets (old and new) in the forum.

Until this message is removed, please paste any code as regular text - in other words, don't use the [code]...[/code] tags in Kunena's post editor.

Keyword

Modals not working

  • Gery Wauters
  • Gery Wauters's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
2 weeks 4 days ago #179597 by Gery Wauters
Modals not working was created by Gery Wauters
Hi,
Is it possible that the modal behaviour isn't working any more with the latest Joomla updates?
I have two websites with totally different templates. Both act the same way. And in the past all worked fine.

When I click an image in an article, the URL changes in that of the image. It doesn't show up as modal, but as full image.
The same when I want to edit an article. This opens in same window but not as modal but as full window. The close button won't work also because of this (javascript warning when clicking the close button: scripts cannot close windows that were not opened by them)

I can't find any javascript errors.

Anyone has any ideas?

Thanks!

Kind regards,
Gery

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 weeks 3 days ago #179610 by Fotis
Replied by Fotis on topic Modals not working
URL to some affected page?

IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum