Keyword

Popup image not working on me

  • Rachel Ann Ocampo
  • Rachel Ann Ocampo's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
3 years 11 months ago #168743 by Rachel Ann Ocampo
Popup image not working on me was created by Rachel Ann Ocampo
Here is the link and look at it. It's not working: 72.249.49.249/~yowtzhde/1-up-gallery

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 11 months ago #168746 by JoomlaWorks
Replied by JoomlaWorks on topic Popup image not working on me
It's a JS error popping up. Try this dev version please: github.com/joomlaworks/simple-image-gallery/archive/master.zip

Let me know if it fixes things up for you.

By the way, what Joomla version are you using?

Fotis / JoomlaWorks Support Team
---
Please search the forum before posting a new topic :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 11 months ago - 3 years 11 months ago #168753 by Joell
Replied by Joell on topic Popup image not working on me
Getting the same thing on 3.8.11
Other sites on the same server and same version of joomla are working fine.
Can't paste link ...getting spam rejected.

edit.. remove spaces
combap. ca/ about-us/photos/2779-test-photos

Edit.x2
I did try the dev version but no joy
Last edit: 3 years 11 months ago by Joell.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Rachel Ann Ocampo
  • Rachel Ann Ocampo's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
3 years 11 months ago #168755 by Rachel Ann Ocampo
Replied by Rachel Ann Ocampo on topic Popup image not working on me
VirtueMart 3.2.15

Joomla version, 3.8.10.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Rachel Ann Ocampo
  • Rachel Ann Ocampo's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
3 years 11 months ago #168756 by Rachel Ann Ocampo
Replied by Rachel Ann Ocampo on topic Popup image not working on me
Latest version of Joomla 3.8.10 and it's not working for me.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Rachel Ann Ocampo
  • Rachel Ann Ocampo's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
3 years 11 months ago #168757 by Rachel Ann Ocampo
Replied by Rachel Ann Ocampo on topic Popup image not working on me
PLEASE HELP ME WITH MY PROBLEM. THANKS.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 11 months ago #168768 by JoomlaWorks
Replied by JoomlaWorks on topic Popup image not working on me
@Joell the problem in your case is the fact that either your template or some system plugin is moving all JS scripts at the bottom of the page, supposedly for performance reasons. You need to find where this is being done and disable. SIG will be your least problem if you leave that option enabled.

Fotis / JoomlaWorks Support Team
---
Please search the forum before posting a new topic :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 11 months ago #168769 by JoomlaWorks
Replied by JoomlaWorks on topic Popup image not working on me
@Rachel The problem in your case is that FancyBox, the popup engine used in Simple Image Gallery, is already loaded 2 more times in your site, by Virtuemart: jmp.sh/rfX9es0

This is an error obviously as Virtuemart should not load the old Fancybox script twice and it should also load a newer release. You need to either update Virtuemart or figure a way to "kill" these 2 Fancybox instances being loaded.

Fotis / JoomlaWorks Support Team
---
Please search the forum before posting a new topic :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Rachel Ann Ocampo
  • Rachel Ann Ocampo's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
3 years 11 months ago #168774 by Rachel Ann Ocampo
Replied by Rachel Ann Ocampo on topic Popup image not working on me
How to do that?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Rachel Ann Ocampo
  • Rachel Ann Ocampo's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
3 years 11 months ago #168775 by Rachel Ann Ocampo
Replied by Rachel Ann Ocampo on topic Popup image not working on me
And my virtuemart was already updated.

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum