Keyword

starting

  • Alina Mnatsakanian
  • Alina Mnatsakanian's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
3 years 8 months ago #170586 by Alina Mnatsakanian
starting was created by Alina Mnatsakanian
Hi,
I just installed the plugin and activated it. I created an article (or module). As described, I inserted {gallery} folder_name {/gallery} in the source code of the article. Nothing happens. I just see the code on the page. What am I doing wrong?
Thanks,
Alina

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #170587 by JoomlaWorks
Replied by JoomlaWorks on topic starting
If it's added in a module (most probably), e.g. the Custom HTML module, you need to enable plugin parsing there. In the Custom HTML module specifically, make sure the "Content prepare" option (under the "Advanced" tab) is enabled.

If it's another module, it may have a similar option like the above.

Fotis / JoomlaWorks Support Team
---
Please search the forum before posting a new topic :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Alina Mnatsakanian
  • Alina Mnatsakanian's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
3 years 8 months ago #170596 by Alina Mnatsakanian
Replied by Alina Mnatsakanian on topic starting
I'm completely lost. I did turn on the "Content prepare" option. I go to my module; I go to the source (< >) and I insert {gallery} images/subfolder/my_folder {/gallery}. Is there something else I need to do?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #170605 by JoomlaWorks
Replied by JoomlaWorks on topic starting
Don't use spaces for starters:
{gallery}images/subfolder/my_folder{/gallery}

Then kindly read the documentation page, it's important: www.joomlaworks.net/support/docs/simple-image-gallery

Fotis / JoomlaWorks Support Team
---
Please search the forum before posting a new topic :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum