IMPORTANT MESSAGE REGARDING THE FORUM

As you may already know, the JoomlaWorks Forum is powered by Kunena (the only decent forum component for Joomla).

Unfortunately, the latest update for Kunena has seemingly broken all code snippets (old and new) in the forum.

Until this message is removed, please paste any code as regular text - in other words, don't use the [code]...[/code] tags in Kunena's post editor.

Keyword

Images does not show

  • Heste Janse van Rensburg
  • Heste Janse van Rensburg's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
1 year 2 months ago #176755 by Heste Janse van Rensburg
Images does not show was created by Heste Janse van Rensburg
I've downloaded the Simple Image Gallery plugin, activated it and kept the root folder as 'images' (without '')
Then I created a subfolder called, Outside, in the images folder and uploaded my images there.
In the article I've added the following: {gallery}Outside{/gallery}
When I go to the article in the front end, it does not display the images, it only says: {gallery}Outside{/gallery}
What am I doing wrong?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 months ago #176761 by Fotis
Replied by Fotis on topic Images does not show
a) Is the plugin enabled?

b) Are you possibly rendering the article/gallery through a module?

IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Heste Janse van Rensburg
  • Heste Janse van Rensburg's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
1 year 2 months ago #176767 by Heste Janse van Rensburg
Replied by Heste Janse van Rensburg on topic Images does not show
Yes on both questions - in Plugins there is a green checkmark next to Simple Image Gallery (by JoomlaWorks) and I've created an article (linked to a menu item) and the only content in the article is {gallery}Outside{/gallery}.
My photos are loaded in the images/Outside folder and Root folder for image galleries is images.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 months ago #176772 by Fotis
Replied by Fotis on topic Images does not show
And what module retrieves the content then?

IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Heste Janse van Rensburg
  • Heste Janse van Rensburg's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
1 year 2 months ago #176775 by Heste Janse van Rensburg
Replied by Heste Janse van Rensburg on topic Images does not show
I hope I understand and answer correctly - I've added the {gallary}Outside{/gallary} in an Article, it is not in a module

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 months ago #176779 by Fotis
Replied by Fotis on topic Images does not show
Then I can't know why it's not working. I need more context or a live URL possibly.

If you use a page builder (e.g. SP Page Builder) keep in mind it does not render plugins in content.

IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum