Keyword

Thumbnails stopped showing

  • Syeed Ali
  • Syeed Ali's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
1 year 2 months ago #179591 by Syeed Ali
Thumbnails stopped showing was created by Syeed Ali
The thumbnails in the articles are no longer visible. Instead of photos there are blank squares but if clicked, show teh photo.

I've removed and re-installed the extension but the problem is still there.

Any ideas?

 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 1 month ago #179605 by JoomlaWorks
Replied by JoomlaWorks on topic Thumbnails stopped showing
Thumbnails are loaded off the /cache folder. Check if you have any .htaccess rule that blocks static files from rendering from that folder. It could also be some "security" extension in Joomla blocking static files from that folder...

If you use your browser's dev tools you'll most likely get 403 forbidden errors for the thumbnail URLs...

Fotis / JoomlaWorks Support Team
---
Please search the forum before posting a new topic :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Francisco Jose Salinas Sanchez
  • Francisco Jose Salinas Sanchez's Avatar
  • Offline
  • New Member
More
1 year 1 month ago #179666 by Francisco Jose Salinas Sanchez
Replied by Francisco Jose Salinas Sanchez on topic Thumbnails stopped showing
This is happening the same in my webpage (www.iogkfspain.com)

Thumbnails icon is blank. Please help

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum