IMPORTANT MESSAGE REGARDING THE FORUM

As you may already know, the JoomlaWorks Forum is powered by Kunena (the only decent forum component for Joomla).

Unfortunately, the latest update for Kunena has seemingly broken all code snippets (old and new) in the forum.

Until this message is removed, please paste any code as regular text - in other words, don't use the [code]...[/code] tags in Kunena's post editor.

Keyword

Gallery not showing on Mobile iOS (with Safari)

  • Manuel
  • Manuel's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
3 weeks 22 hours ago #179673 by Manuel
Hi there,
I've created a new website and added the free version for the gallery. Unfortunately, the images are not displayed correctly within Safari. The display of the gallery in Chrome, Firefox or IE works perfectly. I once attached two pictures of how the website looks on iOS (picture 1) and in Firefox (picture 2). No parameters are given for the gallery and the code has not been changed. Version 4.1.0 is installed.


 

If further information is missing, please report.
Thanks in advance for helpful tips.
Greetings, Manuel
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Manuel
  • Manuel's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
2 weeks 5 days ago - 2 weeks 5 days ago #179678 by Manuel
Problem is solved.
I have removed the class in the template jw_sig <a>. When I reset this file everythink works fine.
Last edit: 2 weeks 5 days ago by Manuel.

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum