Keyword

ERROR 0 after upgrade Joomla to 4.1.1

  • LSV Worms
  • LSV Worms's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
3 months 22 hours ago #179971 by LSV Worms
ERROR 0 after upgrade Joomla to 4.1.1 was created by LSV Worms
Hi,
after update from joomla i get an error. 
how can i fix this problem?Call stack#FunctionLocation1()JROOT/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro.php:582plgContentJw_sigpro->renderSIGP()JROOT/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro.php:453plgContentJw_sigpro->onContentPrepare()JROOT/libraries/src/Plugin/CMSPlugin.php:2854Joomla\CMS\Plugin\CMSPlugin->Joomla\CMS\Plugin\{closure}()JROOT/libraries/vendor/joomla/event/src/Dispatcher.php:4865Joomla\Event\Dispatcher->dispatch()JROOT/libraries/src/MVC/View/AbstractView.php:2666Joomla\CMS\MVC\View\AbstractView->dispatchEvent()JROOT/components/com_content/src/View/Article/HtmlView.php:2437Joomla\Component\Content\Site\View\Article\HtmlView->display()JROOT/libraries/src/MVC/Controller/BaseController.php:6978Joomla\CMS\MVC\Controller\BaseController->display()JROOT/components/com_content/src/Controller/DisplayController.php:1249Joomla\Component\Content\Site\Controller\DisplayController->display()JROOT/libraries/src/MVC/Controller/BaseController.php:73510Joomla\CMS\MVC\Controller\BaseController->execute()JROOT/libraries/src/Dispatcher/ComponentDispatcher.php:14611Joomla\CMS\Dispatcher\ComponentDispatcher->dispatch()JROOT/components/com_content/src/Dispatcher/Dispatcher.php:5512Joomla\Component\Content\Site\Dispatcher\Dispatcher->dispatch()JROOT/libraries/src/Component/ComponentHelper.php:38913Joomla\CMS\Component\ComponentHelper::renderComponent()JROOT/libraries/src/Application/SiteApplication.php:20414Joomla\CMS\Application\SiteApplication->dispatch()JROOT/libraries/src/Application/SiteApplication.php:24315Joomla\CMS\Application\SiteApplication->doExecute()JROOT/libraries/src/Application/CMSApplication.php:27816Joomla\CMS\Application\CMSApplication->execute()JROOT/includes/app.php:6317require_once()JROOT/index.php:32

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 months 8 hours ago #179974 by JoomlaWorks
Replied by JoomlaWorks on topic ERROR 0 after upgrade Joomla to 4.1.1
If your question is for SIGPro (and not the free SIG), then my answer is that it's not yet available for Joomla 4. Use SIG (free) instead until SIGPro is ready.

Fotis / JoomlaWorks Support Team
---
Please search the forum before posting a new topic :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum