Keyword

No tumbnail images

More
11 months 3 weeks ago #180386 by Peter
No tumbnail images was created by Peter
Hello i have installed simple image gallery 
when i creatie a gallery in a article there are no image thumbnail but only a black quare but i can click on it and the large image opens.
what is the problem that i can’t see the thumbnails?

eropuitinhetheuvelland.nl/component/content/article/testartikel-nieuws-epen?catid=11&Itemid=140


best regards

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 2 days ago #180712 by Dimitris
Replied by Dimitris on topic No tumbnail images
Hi Peter,
I have the same problem with you. While the thumbnails are black the photo its self appears in a lightbox. I saw your site and it seems to work fine. How di you solve this problem?
I couldn't find a solution so I took the courage to ask you.

Thank you in advance
Brs
Dimitris

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 months 23 hours ago #180773 by trogladyte
Replied by trogladyte on topic No tumbnail images
Same issue here.... and no replies?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 months 4 weeks ago #180774 by JoomlaWorks
Replied by JoomlaWorks on topic No tumbnail images
This usually indicates that some "supposed" security extension is blocking static files from rendering from the /cache folder. This is where the thumbnails are stored.

Fotis / JoomlaWorks Support Team
---
Please search the forum before posting a new topic :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum