Keyword

Thumbnails are black but can still click to see pictures

  • NANCY SPRINGER
  • NANCY SPRINGER's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
6 years 10 months ago - 6 years 10 months ago #149210 by NANCY SPRINGER
Hi,

I have read many posts about this and nothing seems to work.

I am seeing that the thumbnails are being created in the cache/jw_sig folder.

See the page here 181.224.137.127/~apexsale/index.php/2015-10-12-13-54-12/about

I am using SIG ver 3.0.1 on Joomla 3.3.6

Any suggestions?

Thanks.
Last edit: 6 years 10 months ago by NANCY SPRINGER.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #149220 by Lefteris
Hi,

I don't see Simple Image Gallery in the link you provided. I see a different extension used there.

JoomlaWorks Support Team
---
Please search the forum before posting a new topic :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #149643 by toplegend
I have some problem on this topic.

This is our testing link : lmia.toplegend.com.hk/

Anyone can help ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #149644 by Lefteris
@toplegend

Have you modified the template of the gallery? The image tags are missing from the markup. If you didn't modify the template of the gallery then probably a plugin is stripping the images. Check the enabled third-party plugins and try to disable them one by one until you find which one is causing that.

JoomlaWorks Support Team
---
Please search the forum before posting a new topic :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 9 months ago #149811 by toplegend
The template of the gallery didn't modified manually. Some of plugin had been disabled but the issue still be here.

Is it relate to folder 755 or 777 on cache folder ? Need add photo again for testing ?

Please help

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 9 months ago #149816 by Lefteris
@toplegend

Disable all the third-party plugins. It's probably a plugin causing this. Look for any image related plugins like lazy loading etc.

JoomlaWorks Support Team
---
Please search the forum before posting a new topic :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 9 months ago #149819 by toplegend
I tried to disable more than 90% plugin under Joomla. However, the screen of photo thumbnails are black.

Any others will caused the issue ? Really need your help. Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 9 months ago #149835 by Lefteris
It's either a plugin or your template. The images tags are missing from the generated output.

JoomlaWorks Support Team
---
Please search the forum before posting a new topic :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #161258 by IGS Kaiserslautern
Replied by IGS Kaiserslautern on topic Thumbnails are black but can still click to see pictures
Hello everybody,

I have the same problems: The thumbnails are black rectangles, but the pictures are shown, if you click on the rectangles.

Mysterious is, that on our site are articles where the thumbnails are shown properly, whereas in the latest article there are only the black rectangles. Following the advice I disabled all plugins dealing with images.

Please ave a look:

no thumbnails: www.von-suttner-igs.de
with thumbnails: www.von-suttner-igs.de/index.php?start=7

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Krikor Boghossian
  • Krikor Boghossian's Avatar
  • Offline
  • Platinum Member
More
5 years 6 months ago #161272 by Krikor Boghossian
Replied by Krikor Boghossian on topic Thumbnails are black but can still click to see pictures
I can see some illegal characters in the filenames.

Example:
www.von-suttner-igs.de/cache/jw_sig/jw_sig_cache_ddbe28ef92_2017saubererwald(2).jpg

Can you try losing the opening and closing parenthesis () ?

JoomlaWorks Support Team
---
Please search the forum before posting a new topic :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum