Keyword

Allvideo YouTube code problem

  • fishboy
  • fishboy's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
12 years 7 months ago #1778 by fishboy
fishboy created the topic: Allvideo YouTube code problem
I've successfully installed Allvideos and the icons display but there's no instructions in the Mambots section on how to link to YouTube videos.

All I want to do is show this YouTube video:
www.youtube.com/v/VzP6Q2iAnKM

I've tried the code:
{youtube}VzP6Q2iAnKM{/youtube}

Is this the correct code?

Cheers

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 7 months ago - 12 years 7 months ago #1779 by Andrei Craciun
Andrei Craciun replied the topic: Re: Allvideo YouTube code problem
Yes this is correct .. Althought ... you could have to wait a couple of minutes until the video will start to show

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 7 months ago #1780 by Darran Trute
Darran Trute replied the topic: Re: Allvideo YouTube code problem
you published the mambot righ  ;) I only mention it because I forgot to do it and was stratching my head for 1/2 hour

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • fishboy
  • fishboy's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
12 years 7 months ago #1781 by fishboy
fishboy replied the topic: Re: Allvideo YouTube code problem
Yep, Mambot is published and the code from my first post displays on the live page.
Any thoughts?

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum