Keyword

MP3 not showing correctly

  • siamnaulak
  • siamnaulak's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
More
2 months 3 weeks ago #171066 by siamnaulak
siamnaulak created the topic: MP3 not showing correctly
Hi, I embed mp3 in my site, but it is not displaying correctly. Can anyone please help? Please see attachment.

Here's the link 35.247.160.145/~leadlik7/index.php?option=com_content&view=article&id=93&Itemid=200
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
2 months 3 weeks ago #171070 by Fotis
Fotis replied the topic: MP3 not showing correctly
The audio path is converted to "/~leadlik7/images/audio/afterwordsmandateaudio.mp3" which breaks playback. This happens because Joomla converts the ~ sign to its HTML entity "~" and thus the file cannot be found. If you can switch to a domain, you'll see the audio file will play just fine.


If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • siamnaulak
  • siamnaulak's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
More
2 months 3 weeks ago #171071 by siamnaulak
siamnaulak replied the topic: MP3 not showing correctly
Dear Fotis,

Thank you so much. I will check again when I update my DNS.

Regards
Siam

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
2 months 3 weeks ago #171072 by Fotis
Fotis replied the topic: MP3 not showing correctly
Let me know.


If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum