Keyword

MP4 file works, but shows still image?

  • butlerweb
  • butlerweb's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
1 month 3 days ago #172948 by butlerweb
butlerweb created the topic: MP4 file works, but shows still image?
Hi there

I have a file that won't stream. It shows a thumbnail, or still "pre"-image when playing. The sound is OK, and when I try to play the file directly in the browser it works just fine (Sound and video is OK).

alphatest.dk/sprog/index.php/alle-videoer/121-test

Any idea what the problem could be?

Brgds. Jacob Skov

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
1 month 2 days ago #172953 by Fotis
Fotis replied the topic: MP4 file works, but shows still image?
JCE is injecting CSS/JS code that breaks AllVideos, e.g. alphatest.dk/sprog/plugins/system/wfmediaelement/css/mediaelementplayer.min.css?af0558c05251008e17faa4e2cbac4632

Locate that and disable it, then test again.

If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
1 month 2 days ago #172954 by Fotis
Fotis replied the topic: MP4 file works, but shows still image?
It's this plugin github.com/widgetfactory/wfmediaelement to be exact.

If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum