Support will be in summer mood from 6-17 August, 2018 while the JoomlaWorks folks get some rest.
Keyword

RSS generation issue with href tel

  • Matthew Walsh
  • Matthew Walsh's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
2 months 5 days ago #168231 by Matthew Walsh
Matthew Walsh created the topic: RSS generation issue with href tel
Good day community,

First time actually asking instead of just reading questions here so I hope its in the right place :)

I'm having a bit of a challenge with RSS feed generation in K2 where I have href="tel:" links in an article body but when the menu of that category is generated as RSS using ?format=feed the "tel:" part has the domain appended to the beginning. For mailto href this works perfected but not tel.

Is there an option somewhere in K2 I can tell it not to do this for tel or should I be creating the link in a different way?
When displaying the article via web the tel link works perfectly.

Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 4 days ago #168238 by Krikor Boghossian
Krikor Boghossian replied the topic: RSS generation issue with href tel
Hello Matthew,

Can you send me an example item and the feed which has the error?

IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

---
JoomlaWorks
www.joomlaworks.net/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Matthew Walsh
  • Matthew Walsh's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
2 months 4 days ago #168239 by Matthew Walsh
Matthew Walsh replied the topic: RSS generation issue with href tel
Good evening,

With pleasure. Here is the link to the test category

www.finditinkimberley.co.za/guide/restaurants
If you open the first test article it has a phone number it the body of the article that shows the right source (href="tel:...")

www.finditinkimberley.co.za/guide/restaurants?format=feed
This is the feed link and if you view the raw output you see it has changed the URL to include https and the domain name before tel:...

If I rest using a mailto ref it works perfectly.

We are trying to push this info into a mobile app using RSS so its making the phones open a web browser as it sees https instead of the phone dialer.

Any suggestions would be appreciated.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: william white