Keyword

HELP : Update k2 to v2.10.3 panel stayed in basic Html

  • carlostegs
  • carlostegs's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Member
More
1 month 6 days ago #176966 by carlostegs
Hello friends
All well?
Joomla 3.9.21 with PHP 7.3
Chmod 755 folders and chmod 644 files
Collation of the site esta: UTF-8
I have no mistake on the perfect website.

I have a website that had k2 v2.71 working perfectly and today I tried to upgrade to k2 v2.10.3 and the screen gives the error, it seems to have been all in html (see attached screen)

I ended up restoring the site Backup to go back and it's ok.

I have other sites on the same server and updated normal

One question, if I change folders manually from version 2.71 to k2 version 2.10.3 will it work?

Does the latest version have a change in the database or is it the same as version 2.71?

Any idea what I can do, because when I install this new version everything is basic html as in the image

I appreciate some help
Thank you
Health and success
Jose Carlos
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
1 month 5 days ago #176967 by Fotis
If you also upgraded Joomla, you may simply need to do a hard refresh on your browser for new CSS/JS code to trigger.

If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • carlostegs
  • carlostegs's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Member
More
1 month 5 days ago #176968 by carlostegs
Fotis
Hello!
All well?

Yes, I upgraded Joomla to v3.9., 21 before, after I saw that the site and the admin were perfect there, lastly I updated the k2 to the latest version.

My Excuses, I don't understand what you're talking about in the Browser?

In addition to deleting all caches on the site, I also deleted all browsers' caches, by testing the same on Chrome, Firefox and Edge and all the errors are the same

IMPORTANT: What about the question of whether I install manually, does it work?
Are the databases the same?

I look forward, if possible, to help solve the problem

Thank you
Health and success
Jose Carlos

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
1 month 5 days ago #176969 by Fotis
When you upgrade to from 2.7.x to 2.10.x, there are DB changes.

If I recall correctly, the best upgrade path is 2.7.x to 2.9.x and then 2.10.x.

If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • carlostegs
  • carlostegs's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Member
More
1 month 5 days ago #176970 by carlostegs
Fotis
Hello

Following your idea it worked, that is, on top of version 2.71, I installed the version 2.9.0 first, checked everything and everything is ok.

Then after version 2.9.0 I installed version 2.10.3 and everything was ok, almost everything worked.

IMPORTANT: I have a problem, when posting an article I have to put 4 hours back to enter the time, that is, if I put the real time the material does not enter.

The strangest thing that I installed it in two other systems on that same server, all 3 sites are with the same Joomla 3.9.21 all using the same php 7.3 and now k2 version 2.10.3 and the other two are normal with this detail of time, only this one has this problem of delay of 4 hours.

I'm in São Paulo (Brazil) and the server is configured as America / Sao_Paulo and Joomla is also correct as America / São_Paulo.

Any idea what this might be on this site specifically?

I await possible help

Thank you
Cheers
Success always
Jose Carlos

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
1 month 4 days ago #176971 by Fotis
This means that time is misconfigured on that server. You can fix that by setting a timezone in Joomla's Global Configuration.

If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • carlostegs
  • carlostegs's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Member
More
1 month 4 days ago #176973 by carlostegs
Fotis
Hello

No, the server is correct and also Joomla has the correct times.
As I said I have other sites on the same server and they are all perfect.

I ended up solving the problem by reinstalling the k2 v2.10.3 over the top and the problem was gone.

I believe that in the first installation some file may not have arrived completely or even arrived corrupted, but it did not show any error, only this delay.

After the over-reinstallation, the schedule was right.

QUESTION: Or does COMPONENT k2 actually have an exclusive cache that could be causing this delay?

It is the second time that this has happened to me, the other time it was the k2 version v.2.90, then I installed v2.10.3 on top and solved it.

Anyway the problem was solved

Thank you
Cheers
Success always
Jose Carlos

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
1 month 2 days ago #176978 by Fotis
Exclusive cache for what exactly?

If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • carlostegs
  • carlostegs's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Member
More
1 month 2 days ago #176981 by carlostegs
Fotis
Hello!

It was more curiosity of mine to have read something on the forum, from a user of the country who commented on it.

Then came the doubt, does K2 have an exclusive cache to work faster?

Thank you
Success
Jose Carlos

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
1 month 1 day ago #176984 by Fotis
K2 does indeed keep an additional cache for better performance. But this works transparently.

If your issue is content that is not updated, perhaps it's related to HTTP header additions in K2 v2.10.3 for "Last-Modified" & "Etag". See the release notes just in case: getk2.org/blog/k2-v2103-now-available

If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum