Keyword

problema con l'ordinamento degli articoli all'interno di una categoria

More
1 year 5 months ago #177781 by JoomlaWorks
Apparently the JS code before K2's JS code does not properly close or something, thus JS breaks in your site. Try if you can figure out which extension adds that piece of JS code and disable it (most likely a 3rd party K2 or system plugin).

Fotis / JoomlaWorks Support Team
---
Please search the forum before posting a new topic :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 5 months ago #177791 by Gianluca
Problem is that this is a clean Joomla installation, with K2 and YoothemePRO. Can this be caused by K2 Italian translation? I always wondered why here getk2.org/extend/translations we have 2 "italian". I've always installed both... can this create the problem?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 5 months ago #177800 by JoomlaWorks
Possibly. Remove the language pack to verify for starters.

Fotis / JoomlaWorks Support Team
---
Please search the forum before posting a new topic :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 5 months ago #177806 by Gianluca
Uninstalling italian Language Pack works. No more JS error.
Now, which of these 2 "italian" ( getk2.org/extend/translations ) is the right one?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 5 months ago #177813 by JoomlaWorks
The "Italian (Italy)" package is up to date for sure with only a few language strings untranslated. But there may be some incompatible strings included. Have a look at this: www.joomlaworks.net/forum/k2-en/47977-solved-k2-language-not-working?start=40#174378

Fotis / JoomlaWorks Support Team
---
Please search the forum before posting a new topic :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum