Keyword
Please note that official support for commercial extensions & templates is provided in the Subscriber Help Desk.
Support requests should ONLY be directed there and require an active subscription plan.
This forum board is to be used for archive purposes and knowledge exchange ONLY.

Module position not loading on Gallery

  • Fábio Jordan
  • Fábio Jordan's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Member
  • Nothing like a good coffee to make a better web
More
1 week 2 days ago #171697 by Fábio Jordan
Fábio Jordan created the topic: Module position not loading on Gallery
Hi. I just noticed that the module position isn't loading on my galleries:
www.cafecomfilme.com.br/filmes/shazam#linkGaleria

The module position works everywhere on my website, but I don't why it's not showing here.

Any help?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
5 days 16 hours ago #171746 by Fotis
Fotis replied the topic: Module position not loading on Gallery
If it's "Custom HTML", you need to enable the option "Content prepare" for content plugins like SIG/SIGPro to work.


If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum