Keyword

Error message showing on our site

More
3 years 2 months ago #155248 by Cali
Cali created the topic: Error message showing on our site
Hi,

First of all, I'd like to compliment you on a very good module. It looks great and is very customizable.

One slight issue that has been happening since installing your module is that following error message has been randomly appearing at the top of our site:

Failed loading XML... StartTag: invalid element name Premature end of data in tag creator line 1 Premature end of data in tag item line 1 Premature end of data in tag channel line 1 Premature end of data in tag rss line 1

It doesn't seem to affect the loading of the feed, but it's not something we'd like showing up when a customer visits.

Does the error message look familiar? Have we misconfigured something?

Feed URL - probonoaustralia.com.au/feed/?post_type=news

Thanks,

Cali

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 2 months ago #155438 by Krikor Boghossian
Krikor Boghossian replied the topic: Error message showing on our site
Hello Cali,

validator.w3.org/feed/check.cgi?url=https%3A%2F%2Fprobonoaustralia.com.au%2Ffeed%2F%3Fpost_type%3Dnews

For some reason the feed does not validate. Can you try with a different feed?

IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

---
JoomlaWorks
www.joomlaworks.net/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 2 months ago #155568 by Cali
Cali replied the topic: Error message showing on our site
Yes I got the same error trying to validate it.

The feed still works though, and is still updating now.

To remedy the situation I changed the settings so that it only updates the feed every 20 hours as I suspect that the message only showed when it was retrieving the feed.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 2 months ago #155577 by Krikor Boghossian
Krikor Boghossian replied the topic: Error message showing on our site
Unfortunately since this is a remote issue, this is the only solution, apart from temporarily removing the feed.

IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

---
JoomlaWorks
www.joomlaworks.net/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 11 months ago #157550 by Toni Me
Toni Me replied the topic: Error message showing on our site
Dear Krikor,

I have the same problem as described by Cali and unfortunately after thoroughly scrutinizing the forum I didn´t find an answer.

I just updated Joomla (from 3.4 to 3.6) and the Simple RSS Feed Reader to the newest version. Although I changed no configuration the hitherto successfully used rss feed ( www.scoop.it/t/schlaglichter-aus-ernahrung-umwelt-gesellschaft-und-forschung/rss.xml ) unfortunaltey didn´t work now.

Instead on top of the side the message occurs:
"Warning
JFile: :read: Unable to open file: www.scoop.it/t/schlaglichter-aus-ernahrung-umwelt-gesellschaft-und-forschung/rss.xml
×
Message
Failed loading XML..."

Do you have an idea, what might be an explanation for that?

Toni

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 11 months ago #157558 by Krikor Boghossian
Krikor Boghossian replied the topic: Error message showing on our site
Hello,
www.scoop.it/t/schlaglichter-aus-ernahrung-umwelt-gesellschaft-und-forschung/rss.xml
Is not available. It produces a 404 error. You need to use an active link instead.

IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

---
JoomlaWorks
www.joomlaworks.net/

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum