Keyword

Failed loading XML... Extra content at the end of the document

  • Thomas Thrane
  • Thomas Thrane's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Premium Member
More
1 year 8 months ago #177517 by Thomas Thrane
Hi

I'm starting to get this error on my page where I use Simple RSS Feed Reader 3.7.0
Failed loading XML... Extra content at the end of the document

dbuhk.dk/kursus

Any idea how to fix this?
Thanks!

Regards
Thomas

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 8 months ago #177552 by JoomlaWorks
Does the feed validate? Use this to find out: validator.w3.org/feed/

Fotis / JoomlaWorks Support Team
---
Please search the forum before posting a new topic :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Thomas Thrane
  • Thomas Thrane's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Premium Member
More
1 year 8 months ago #177567 by Thomas Thrane

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 8 months ago #177569 by JoomlaWorks
Seems the feed redirects to its HTTPS version (www.dbujylland.dk/rss/nyhederlokal.aspx). Did you try that instead? I did and it works just fine for me.

Fotis / JoomlaWorks Support Team
---
Please search the forum before posting a new topic :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Thomas Thrane
  • Thomas Thrane's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Premium Member
More
1 year 8 months ago #177576 by Thomas Thrane
Argh, simple as that!

Thanks a lot! :-)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 7 months ago #177620 by JoomlaWorks
You're welcome.

Fotis / JoomlaWorks Support Team
---
Please search the forum before posting a new topic :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum