IMPORTANT MESSAGE REGARDING THE FORUM

As you may already know, the JoomlaWorks Forum is powered by Kunena (the only decent forum component for Joomla).

Unfortunately, the latest update for Kunena has seemingly broken all code snippets (old and new) in the forum.

Until this message is removed, please paste any code as regular text - in other words, don't use the [code]...[/code] tags in Kunena's post editor.

Keyword

Save settings

  • juan sanchez
  • juan sanchez's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
More
7 years 8 months ago #137804 by juan sanchez
Save settings was created by juan sanchez
Hi Support,

I've installed Numodus free template. I'm using the standard style "nuModusVersus - Default". When I include some "Content highlight" section in my home page and press in the "save" button, the system is not saving any of my changes (although it gives me message that everything has been saved) and it deletes all my changes in the customizing so I have to restart again my work.

Could you please assist on this?

Thanks in advance,

Regards

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Krikor Boghossian
  • Krikor Boghossian's Avatar
  • Offline
  • Platinum Member
More
7 years 8 months ago #137805 by Krikor Boghossian
Replied by Krikor Boghossian on topic Save settings
Hello Juan,

Are your file/folder permissions correct? 644 for files and 755 for folders? Have you used the latest template version? (Check the update packages as well).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • juan sanchez
  • juan sanchez's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
More
7 years 8 months ago #137806 by juan sanchez
Replied by juan sanchez on topic Save settings
Thanks for your feedback Krikor.

I'm using xampp in windows (localhost installation). How can i check folder permissions?

Also, how can i update to last version of the template (i'm using version 1.0.1) with loosing changes i've done in the css files?

I've been some more tests and it's very strange: it seems everything is working fine (i.e i can save my changes to the template) while adding new sections from "add content highglight" up to the forth element. When I saved it, it makes the template go the initial step.

Thanks in advance,

Regards

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Krikor Boghossian
  • Krikor Boghossian's Avatar
  • Offline
  • Platinum Member
More
7 years 8 months ago #137807 by Krikor Boghossian
Replied by Krikor Boghossian on topic Save settings
If you have used the custom.css file you won't have to worry about losing any changes. In any other case you should backup your files before updating.

I will have to duplicate this strange behaviour. Have you tried enabling error reporting btw ?

PS. It is not a permissions error, if it was you would not be able to change any of the template's params.

Finally I will need some more info from your side. Did you use the quickstart package or did you use the template on an existing site? Also which version of Joomla! are you using?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • juan sanchez
  • juan sanchez's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
More
7 years 8 months ago #137808 by juan sanchez
Replied by juan sanchez on topic Save settings
Thanks Krikor.

What I meant is how can i update template files? I can't see any documentation on this in your website.

Also, how can I enable error reporting?

I have downloaded your 3.x quickstart package. Then I have updated the core joomla component to 3.2.1 version.

Thanks in advance,

Regards

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Krikor Boghossian
  • Krikor Boghossian's Avatar
  • Offline
  • Platinum Member
More
7 years 8 months ago #137809 by Krikor Boghossian
Replied by Krikor Boghossian on topic Save settings
Here you go nuevvo.com/documentation/general-resources/installation/item/59-installing-vs-upgrading .

Error reporting can be enabled from the Global Configuration menu and the server tab. No need to lose your data, I was just asking if by any chance you saw a PHP error.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • juan sanchez
  • juan sanchez's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
More
7 years 8 months ago #137810 by juan sanchez
Replied by juan sanchez on topic Save settings
Ok, thanks Krikor. Is the upgrade package located in the "Template Package v1.0.3 Update" link? Should I simply overwrite my old template files with all the files in this zip file?

Thanks in advance,

Regards

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Krikor Boghossian
  • Krikor Boghossian's Avatar
  • Offline
  • Platinum Member
More
7 years 8 months ago #137811 by Krikor Boghossian
Replied by Krikor Boghossian on topic Save settings
Make sure you get the update package ( NOT the entire package ) and install it on top of your template. FTP'ing the files might also work if you have modified several files.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • juan sanchez
  • juan sanchez's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
More
7 years 7 months ago #137812 by juan sanchez
Replied by juan sanchez on topic Save settings
Hi Krikor,

Updating to latest release of the template fixed the issue. You can close the ticket.

Thanks!

Regards

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Krikor Boghossian
  • Krikor Boghossian's Avatar
  • Offline
  • Platinum Member
More
7 years 7 months ago #137813 by Krikor Boghossian
Replied by Krikor Boghossian on topic Save settings
I 'm glad it worked :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum