IMPORTANT MESSAGE REGARDING THE FORUM

As you may already know, the JoomlaWorks Forum is powered by Kunena (the only decent forum component for Joomla).

Unfortunately, the latest update for Kunena has seemingly broken all code snippets (old and new) in the forum.

Until this message is removed, please paste any code as regular text - in other words, don't use the [code]...[/code] tags in Kunena's post editor.

Keyword

Save settings

More
7 years 7 months ago - 7 years 7 months ago #137814 by Leslie Fournier
Replied by Leslie Fournier on topic Save settings
I have version 1.0.3 and am still having the exact same problem. Everything is fine until I add the main text in the 4th 'highlight', then all saved parameters disappear. There are also issues with the icons loading… sometimes they do and sometimes they don't. I am on a MAMP test server.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • juan sanchez
  • juan sanchez's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
More
7 years 7 months ago #137815 by juan sanchez
Replied by juan sanchez on topic Save settings
Hi Leslie, Krikor,

I have come back with exactly same issue after installing 1.0.3 (as Leslie said in the previous post). The only way I found for getting working is reinstalling again the template. It gives me some opportunities for working in the template. After few changes, it suddendly stop working...

Any feedback on this would be very appreciate it.

Thanks in advance,

Regards

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Krikor Boghossian
  • Krikor Boghossian's Avatar
  • Offline
  • Platinum Member
More
7 years 7 months ago #137816 by Krikor Boghossian
Replied by Krikor Boghossian on topic Save settings
I managed to see the issue when I added 5 highlights at once with only titles and then I added their description one by one.
(Enter 1 desc and then click save).

Is this the procedure you followed?

Does inserting all your highlights at once work?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • juan sanchez
  • juan sanchez's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
More
7 years 7 months ago #137817 by juan sanchez
Replied by juan sanchez on topic Save settings
My issue is when I have to make any small change in the template... sometimes... the system give me the message everything was saved but then, it has been removed all my content (higlighted content, custom colour layouts, logo,....). Then, when I try to add 4 higlight content section at once (filling all the fields), the system doesn't allow me to save any change.

Hope it is more clear now.

Thanks and regards

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #137818 by Leslie Fournier
Replied by Leslie Fournier on topic Save settings
I tried it a variety of ways… adding one by one and saving each time.. adding all at once..etc. It always lost the params once the description were entered. Right now I had the 4 highlights with titles and icons but no description as I am afraid to lose everything again. Perhaps the descriptions can be added in the database directly as a short term workaround?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Krikor Boghossian
  • Krikor Boghossian's Avatar
  • Offline
  • Platinum Member
More
7 years 7 months ago #137819 by Krikor Boghossian
Replied by Krikor Boghossian on topic Save settings
It is stored in a JSON format in the xx_template_styles table. It is quite difficult to alter it, I suggest you wait one or two days for an update package.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #137820 by Leslie Fournier
Replied by Leslie Fournier on topic Save settings
OK thanks :-)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Krikor Boghossian
  • Krikor Boghossian's Avatar
  • Offline
  • Platinum Member
More
7 years 7 months ago #137821 by Krikor Boghossian
Replied by Krikor Boghossian on topic Save settings
Update: We located the issue.
The JSON file (template params) was getting too big and after the db limit was reached, the settings were reverted to the default ones.

An update package will be posted next week.

Thank you Leslie and Juan for your feedback and patience. :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Krikor Boghossian
  • Krikor Boghossian's Avatar
  • Offline
  • Platinum Member
More
7 years 7 months ago #137822 by Krikor Boghossian
Replied by Krikor Boghossian on topic Save settings
An new template version (1.0.4) has been released which fixes this issue.

Please use the update package.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #137823 by Leslie Fournier
Replied by Leslie Fournier on topic Save settings
Unfortunately the problems are back... not sure if it's because we've updated to Joomla 3.3.0. The highlights parameters section is now blank, even though the correct data shows on the front end. Also the font awesome icons don't come up when the Icon Select button is clicked. We're supposed to go live with our site today. :-(

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum