Keyword

Media Manager Error: Invalid backend response. Data is not JSON.

  • Terry Pierce
  • Terry  Pierce's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
1 year 8 months ago #172985 by Terry Pierce
Hello - I'm getting this error when trying to use the Media Manager:

Invalid backend response.
Data is not JSON.
The most recent request was denied because it had an invalid security token. Please refresh the page and try again.

I'm running the most recent Joomla & K2 versions and have tried disabling error reporting but still get the message.
Any other recommendations would be appreciated!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Terry Pierce
  • Terry  Pierce's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
More
1 year 8 months ago #172999 by Terry Pierce
^ Bump ^

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
1 year 8 months ago #173018 by Fotis
If some system plugin is not throwing a PHP warning in raw Joomla outputs (which K2 uses for outputting JSON), try updating to K2 v2.10 (dev) from: github.com/getk2/k2/archive/master.zip

In any case, open your browser's dev tools console and check the errors displayed...

If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 week 12 hours ago - 1 week 12 hours ago #178857 by Thomas Thrane
Hi

I'm starting to get this error too and I'm on K2 v2.10.3
Any advice?

The only error I get is:
Missing: www.sawo.dk/da/administrator/css/theme.css

Regards
Thomas
Last edit: 1 week 12 hours ago by Thomas Thrane.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
5 days 18 hours ago #178869 by Fotis
Switch error reporting to "none" in Joomla's Global Configuration. Does the issue still occur?

If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 days 14 hours ago #178884 by Thomas Thrane
Yes it does - and I have cleared the cache completely.

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum