Keyword

attachments doesn't work in 2.10.0

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
8 months 1 week ago #173877 by Fotis
Replied by Fotis on topic attachments doesn't work in 2.10.0
Apparently the issue occurs either with Apache or IIS on Windows only. You're the 4th person to reference this issue (the other 3 used IIS). I will short it out in 2.10.2 or 2.10.3, but it's not my utmost priority as 99,999% of Joomla hosting is done on Linux servers with cPanel or Plesk on them.

In the meantime, as a workaround, use the "browse server" option which opens up the K2 Media Manager. Upload attachments through that and then simply select them for usage.

If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 2 weeks ago #175193 by Marek Wojtaszek
Replied by Marek Wojtaszek on topic attachments doesn't work in 2.10.0
System: Linux 21651.v.tld.pl 4.4.186.core2.39 #1 SMP Mon Jul 22 07:13:32 CEST 2019 x86_64

mod_mime loaded

V9 works fine V10 mp3 is renamed to txt

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fotis
  • Fotis's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • JoomlaWorks Support Team
More
4 months 2 weeks ago #175204 by Fotis
Replied by Fotis on topic attachments doesn't work in 2.10.0
a) Please don't cross post. :)

b) Try commenting out this line: github.com/getk2/k2/blob/master/administrator/components/com_k2/models/item.php#L439

Let me know.

If you use & love K2, please take a moment to add your review and rate it
at the Joomla Extensions Directory: extensions.joomla.org/extension/k2/


IMPORTANT: Please search the forum before posting a question!

JoomlaWorks Support Team Member

Please Log in or Create an account to join the conversation.


Powered by Kunena Forum